Opslag Biologisch

Bij De Vrij Logistics zijn we trots op het behalen van onze Skal-certificering. Hiermee tonen we aan dat wij voldoen aan de strenge regels en eisen die verbonden zijn aan producten die ‘biologisch’ genoemd mogen worden. Lees hier wat de Skal-certificering inhoudt en wat dit voor De Vrij Logistics en haar klanten betekent.

Waar staat het Skal-certificaat voor?

Biologische producten worden steeds belangrijker in onze samenleving; denk daarbij niet alleen aan je dagelijkse boodschappen maar bijvoorbeeld ook aan de verpakkingen van de producten. Een biologisch product is echter niet vanzelfsprekend biologisch. Om als biologisch product aangemerkt te kunnen te worden moet je aan strenge eisen voldoen. Of je hieraan voldoet wordt bij bedrijven getest door Skal. Skal is een onafhankelijke toezichthouder die controleert of biologische producten voldoen aan de wettelijk vastgestelde eisen. Om een product volledig als biologisch aan te merken moet niet alleen het product aan de eisen van Skal voldoen, maar ook de andere schakels in de supply chain. Zodra aan de eisen voldaan wordt, kun je van Skal een biologisch certificaat ontvangen. Het Skal- certificaat.

Biologisch e-fulfilment proces

Dankzij het Skal-certificaat kan De Vrij Logistics een biologisch logistiek proces aanbieden. Hierdoor kunnen we nu ook importeurs en aanbieders van biologische producten een optie bieden voor de ontvangst, opslag van hun producten en het orderpicken van de bestellingen. Door met ons samen te werken behoud je het recht om het Europese keurmerk voor biologische producten te hanteren én ben je verzekerd van de correcte verwerking van je goederen!

De logistiek van biologische producten uitbesteden?

Ben je als biologisch producent op zoek naar een logistiek bedrijf dat het gehele logistieke proces voor je kan verzorgen? De Vrij Logistics voorziet als Skal-gecertificeerd Logistiek Dienstverlener graag in de opslag en levering van jouw biologische producten. Met behoud van het Europese keurmerk ‘biologisch’ en verzekerd van een correcte verwerking. Meer weten over onze oplossingen voor biologische producten? Neem dan gerust contact met ons op.