wereldwijde Zeevracht

Bij de Vrij Logistics zijn we gespecialiseerd in zeevrachtzendingen. Omdat wij werken als onafhankelijke expediteur hebben we mogelijkheden voor bestemmingen over de hele wereld. Wij weten precies welke rederij het beste aanbood heeft is voor welke bestemming en kunnen daardoor de juiste prijs- kwaliteitsverhouding kiezen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we dit mogelijk maken.

Voor alle zeevrachtzendingen hebben we de mogelijkheid om bijvoorbeeld van door to door te leveren of van haven tot haven. Hierdoor kunnen we het gehele logistieke traject jou uithanden nemen. Neem contact met ons op en we vertellen je graag wat er mogelijk is.

Douane

Naast het verzorgen van jouw zeevrachtzending van A naar B, regelen wij ook alle bijkomende randzaken. Een van de belangrijkste randzaken is het verzorgen van alle douane gerelateerde zaken. In veel gevallen wanneer je gaat importeren of exporteren komen er een of enkele douanedocumenten bij kijken. Wanneer je gaat importeren vanuit buiten de EU moet er een invoeraangifte aanwezig zijn. Ga je exporteren naar buiten de EU, dan moet er een uitvoeraangifte opgesteld worden. Onze eigen douaneafdeling zal alle benodigde documenten verzorgen.

Je wilt er natuurlijk ook zeker van zijn dat je zaken doet met een betrouwbare partner. De Vrij Logisticsan beschikt over het AEO certificaat. Naast dat dit certificaat bevestigt dat je zaken doet met een betrouwbare partner, heeft het een aantal voordelen. Zo worden we minder gecontroleerd door de douane, krijgen we voorrang bij eventuele controles en worden voor de tijd op de hoogte gesteld van de controle.

De Vrij Logistics, specialist in zeevracht

Zeevracht diensten

✔ Transport met 20 ft, 40 ft, 45 ft, high cube en open containers;

✔ FCL – Full Container Load; ✔ LCL – Less then Container Load;

✔ Railtransport China – containers per trein vanuit China importeren;

✔ Alle douane formaliteiten zoals inklaringen en uitvoeraangiftes;

Lossen en palletiseren van Zeecontainers;

✔ 20.000m2 opslagruimte met mogelijkheden voor orderfulfilment;

✔ Goederen doorleveren aan o.a. BOL.com en Amazon;