Container Verschepen

De Vrij Logistics is uw partner als het gaat om uw zeevrachtzendingen, zowel import als export. Wij bieden een uitstekende service voor al uw zeevracht. Waar dan ook ter wereld deze afgehaald of geleverd moeten worden, aangezien wij in alle wereldhavens uitstekend vertegenwoordigd zijn. De Vrij Logistics beschikt over jarenlange relaties met de grotere rederijen. Hierdoor kunnen wij u concurrerende tarieven en uitstekende leveringsvoorwaarden aanbieden. Zowel LCL als FCL. Daarnaast verzorgen wij de inklaring of uitvoeraangifte.

Service

De Vrij Logistics biedt u uitstekende service en concurrerende tarieven op het gebied van zeevracht. U bent bij ons welkom voor al uw zendingen. Of dit nu gaat om één container, een aantal pallets in een zeecontainer of zeevracht op reguliere basis. Bij de Vrij Logistics kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding.

Zee- en Luchtvracht combinatie

Wilt u profiteren van de snelheid van luchtvracht, maar tevens profiteren van de lage kosten van zeevracht? Denk dan eens aan een combinatie van beide transport modaliteiten! Dit houdt in dat uw zending een deel van het traject per schip wordt vervoerd en het andere gedeelte per vliegtuig. Dit kan zeer aantrekkelijk zijn voor bijvoorbeeld een zending vanuit China waarbij zeevracht alleen niet volstaat en luchtvracht te duur is. Voor meer informatie over deze mogelijk, neem contact met ons op.

Zeevracht diensten

• Transport met 20 ft, 40 ft, 45 ft, high cube en open containers;
• Zeevracht per volle container FCL voor uw grote zendingen evenals zeevracht voor uw kleinere groupage zendingen LCL;
• Moet het sneller? Dan verzorgen we toch één van de volgende opties voor u: Railtransport, Sea/Air of luchtvracht;
• Het verzorgen van gasmetingen of het ontgassen van de container;
• Alle douane formaliteiten zoals inklaringen en uitvoeraangiftes;