wereldwijde luchtvracht

Het verzorgen van wereldwijde luchtvracht zendingeninclusief douane begeleiding en een wereldwijd dekkend netwerk agenten. Dat is in een notendop de dienstverlening van de Vrij Logistics. Wij bieden scherpe tarieven, heldere offertes en snelle communicatie Geen bestemming is te gek voor de Vrij Logistics.

Wereldwijde Dekking

De Vrij Logistics is Member bij het grote internationale logistieke netwerk IFLN. Dit houdt in dat in ruim 100 landen over de gehele wereld nabij alle grote internationale luchthavens een vertegenwoordiging hebben. Dit zijn allemaal bedrijven die moeten voldoen aan strenge eisen die het netwerk gesteld heeft. Door deze samenwerkingsverbanden biedt de Vrij Logistics een wereldwijde dekking, maar zitten er mensen die lokaal de weg weten. Dus of jouwluchtvracht van Australië naar Amerika moet, of vanuit China naar Nederland. Wij staan voor je klaar!

Douane

Bij het vervoeren van luchtvracht wil je er natuurlijk verzekerd van zijn dat je zaken doet met een betrouwbare partner. Omdat we bij de Vrij Logistics AEO gecertificeerd zijn genieten, heb je die zekerheid. Het certificaat bevestigt dat jij met een serieuze partij van doen hebt, maar je hebt er nog een aantal voordelen van. Zo worden luchtvrachten die worden ingeklaard door ons minder gecontroleerd door de douane, wordt er voorrang gegeven wanneer er wél een controle plaatsvindt en worden we tijdig op de hoogte gesteld als er een controle plaats gaat vinden. Dit scheelt jouw zending ontzettend veel tijdsverlies.