Douane Formaliteiten

Bij het in- en uitvoeren van goederen komt u onvermijdelijk in aanraking met douane documenten. De Vrij Logistics biedt u de expertise voor een snelle en correcte afhandeling.

Complexe regelgeving

Douaneformaliteiten voor im- en export vragen om complexe handelingen en specifieke kennis. Kleine onjuistheden kunnen leiden tot flinke vertragingen en mogelijk tot te late aflevering van goederen. De douane declaranten van De Vrij Logistics kennen de wet- en regelgeving en begrijpen de uitdagingen in de internationale logistieke keten. We zorgen voor de juiste douanedocumenten en een snelle afhandeling. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid van opslag in Douane-entrepot.

Full Service Partner in uw logistieke proces

Dagelijks zijn onze douane declaranten bezig met het opmaken van invoeraangiftes en exportdocumenten. Maar de Vrij Logistics kan meer dan alleen een douane document voor u opmaken. Met hetzelfde gemak regelen wij ook het transport van de goederen en slaan we het voor u op. Onze Value Added Logistics dienstverlening gecombineerd met de distributie van uw goederen zorgen ervoor dat u alles in één hand kunt onderbrengen. De gehele logistieke keten kunt u uit handen geven aan de Vrij Logistics zodat u zich kunnen richten op uw corebusiness.

de vrij logistics, uw betrouwbare douanepartner

Diensten