Wij staan voor U klaar!

Onze missie

Onze missie is kort en krachtig: Elke dag onze klanten ontzorgen met de beste logistieke oplossingen.

Onze visie

In deze snel veranderende wereld hebben wij ons ontwikkelt tot een betrouwbare partner voor het (groot)-Midden en  Klein Bedrijf (MKB) op logistiek gebied. Wij nemen alle zorgen omtrent de “supply chain” uit handen. Door middel van persoonlijk contact denken wij met de ondernemer mee en bieden wij de beste logistieke oplossing mogelijk.

Onze strategie

Doelgroep
Wij streven niet naar klanten, maar naar relaties. Wederkerigheid en een langdurige relatie met bedrijven, die zich bij ons thuis voelen, is hierbij een speerpunt. Wij focussen ons hierbij primair op het (groot-)MKB, zonder hierbij op voorhand bedrijven uit te sluiten. Wij richten ons vooral op de productgroepen: Leisure, DIY, Consumer goods, en Foodstuffs (FSSC 22000 / SKAL).

Thuismarkt
Wij focussen ons op onze positie als allround logistiek dienstverlener met een aantrekkelijke thuismarkt positie in het geografisch uitstekend gelegen Zuid-Holland (nabij mainports Rotterdam en Amsterdam). Tot onze thuismarkt rekenen wij de Benelux en Duitsland – gebieden waarin wij reeds vele decennia actief zijn . Daarnaast zijn wij door middel van onze strategische partners, blijvend onder onze regie, in alle andere landen van Europa en vele landen in de wereld meer dan goed vertegenwoordigd.

Diensten
Onze allround logistieke dienstverlening bestaat uit de volgende services:

  • Transport
  • Expeditie
  • Douane
  • Warehousing
  • Value Added Logistics

Partners
De invulling van bovenstaande disciplines realiseren wij grotendeels met ons eigen team en schone wagenpark. Echter, daar waar gewenst of noodzakelijk werken we ook samen met (logistieke) partners met wie wij een langdurige, zorgvuldig opgebouwde relatie hebben en die vanuit gelijkwaardige kernwaarden en processen denken en werken. Daarnaast hebben wij, middels ons lidmaatschap (member sinds 2006) van het International Freight & Logistics Network (www.IFLN.net) een wereldwijd agenten netwerk wat niet onder doet voor een Multinational.

Onze kernwaarden

Klantgericht
De klant staat centraal. Afspraak is afspraak.

Kwaliteitsgericht
Hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het eigen werk. Taken zorgvuldig, betrouwbaar en aandachtig uitvoeren om fouten te voorkomen, met continue oog voor verbetering.

Ondernemend
Signaleren van kansen in de markt, er naar handelen en daarbij verantwoorde risico’s durven nemen. Onze Can Do mentaliteit stelt ons in staat om snel en adequaat te handelen.