Werken bij DE VRIJ LOGISTICS

Onze betrokken medewerkers dragen met hun talent bij aan het succes van ons bedrijf. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Bekijk dan onze vacatures en stages.

VACATURES

De Vrij Logistics is een familiebedrijf met ca. 30 medewerkers en kenmerkt zich als een no-nonsense organisatie. De communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor goede ideeën en initiatieven. Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures;

Heb je interesse in transport en logistiek en vind je het leuk om je daarin verder te ontwikkelen. We hebben diverse mogelijkheden in ons warehouse, als chauffeur of als ondersteuning op ons kantoor.

Staat de functie niet bij de vacature, stuur ons dan een open sollicitatie. Afhankelijk van jouw ervaring en interesse kijken we samen naar de vacature die op dat moment het beste bij je aansluit.

Meer weten of solliciteren?

Stuur een sollicitatie naar info@devrijlogistics.nl

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Dennis de Vrij op telefoonnummer: 079-3319215

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld)

GET READY FOR YOUR FUTURE!

ERKEND LEERBEDRIJF TRANSPORT & LOGISTIEK

Wij geven studenten graag de kans om bij ons stage te lopen en zo de kneepjes van het vak te leren. Zo bieden we de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een professionele logistieke organisatie.

Wij leiden leerlingen op voor de volgende beroepskwalificaties:

  • Assistent logistiek
  • Chauffeur wegvervoer
  • Coördinator havenlogistiek
  • Logistiek medewerker
  • Logistiek supervisor
  • Logistiek teamleider
  • Specialist transport en logistiek

Geïnteresseerd in een stage bij De Vrij Logistics? Solliciteer dan direct! Stuur een e-mail met jouw cv en motivatie naar info@devrijlogistics.nl