Goederen inklaren

 

Wanneer u goederen uit landen wilt importeren die niet zijn aangesloten bij de EU krijgt u er mee te maken: invoeraangiftes. Het inklaren van uw goederen kan een flink obstakel zijn voor uw onderneming, niet alleen door de tijd die er ingestoken moet worden maar ook omdat er specifieke douanesoftware nodig is om een dergelijke aangifte te realiseren. Omdat de Vrij logistics rechtstreekse koppelingen heeft met de Nederlandse Douane en werkt met een eigen team van douanedeclaranten kan er snel en efficiënt gewerkt worden.

De aanwezige AEO vergunning onderstreept de eerder genoemde feiten. Door deze status worden wij minder vaak gecontroleerd dan bedrijven zonder deze status, bovendien geeft het aan dat u zaken doet met een betrouwbare partij. Dit scheelt u een hoop geld en tijd.

Om u helemaal te ontzorgen kunnen wij naast de invoeraangifte ook de zeevracht en het natransport voor u verzorgen. Als allround logistiek dienstverlener heeft de Vrij Logistics alle disciplines onder één dak, hierdoor kunnen wij uw transport van A tot Z regelen.