OVER ONS

In 1927 begonnen als transportbedrijf maar inmiddels heeft de Vrij Logistics zich ontwikkeld tot een allround logistiek dienstverlener (3PL). De Vrij Logistics is een familiebedrijf met een informele cultuur en een platte organisatie. Snel, flexibel en betrouwbaar.

0
Aantal eigen palletplaatsen
0
Aantal vervoerde tonnage per jaar
0
Afgelegde km. per jaar
IMG_6742-2

FAMILIEBEDRIJF SINDS 1927

De Vrij Logistics bestaat al 92 jaar en heeft  binnen de wereld van transport en logistiek een betrouwbare reputatie opgebouwd. Onze gedreven medewerkers zetten zich altijd volledig in om de afspraken na te komen.

FULL SERVICE LOGISTICS

De Vrij Logistics is gevestigd in Benthuizen, in het hart van de Randstad. Van hieruit verzorgen we onze logistieke oplossingen: wereldwijde expeditie, warehousing, douaneformaliteiten en transport. We onderscheiden ons als zelfstandige onderneming door te investeren in een langdurige relatie met u als klant. Betrokkenheid, persoonlijke aandacht en meedenken vanuit uw ondernemingsbelangen spelen daarbij een sleutelrol.

DRIE GENERATIES DE VRIJ

Onze geschiedenis gaat terug tot 1927, toen Piet de Vrij het bedrijf begon. Zijn zoons Wim en Piet Jan volgden hem op en later heeft Piet Jan het alleen voortgezet, tot ook zijn zoon het stokje overnam. Dennis de Vrij is de derde generatie aan het stuur bij de Vrij Logistics.

Bij de Vrij Logistics heeft u contact met direct betrokken medewerkers. We werken zonder accountmanagers om de lijnen zo kort mogelijk te houden.
Als zelfstandige transporteur en expediteur onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering.
De technologie ontwikkelt zich ook in onze sector snel. De Vrij Logistics investeert in ICT en andere techniek om u een meerwaarde te blijven bieden. Daarnaast is ons volledige wagenpark uitgerust met EURO 6 motoren.
Dennis de Vrij
Dennis de Vrij
directeur
Heeft u specifieke vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen +31 (0)79-3319215. Of stuur een bericht naar info@devrijlogistics.nl

MISSIE

VISIE