Over Ons

In 1927 begonnen als transportbedrijf maar inmiddels heeft de Vrij Logistics zich ontwikkeld als een allround logistiek dienstverlener (3PL). De Vrij Logistics is een familiebedrijf met een informele cultuur. Snel, flexibel en betrouwbaar.

De Vrij Logistics is gevestigd in Benthuizen, in het hart van de Randstad. Van hieruit verzorgen we alle logistieke diensten: wereldwijde expeditie, warehousing, douaneformaliteiten en transport. We onderscheiden ons als zelfstandige onderneming door te investeren in een langdurige relatie met onze klanten. Persoonlijke aandacht en meedenken spelen daarbij een belangrijke rol. De Vrij Logistics bestaat al sinds 1927 jaar en heeft binnen de wereld van transport en logistiek een betrouwbare reputatie opgebouwd. Onze vaste en gedreven medewerkers staan klaar om jouw wegtransport, zeevracht,  of  luchtvracht soepel te laten verlopen. Daarnaast staan de douane declaranten van onze interne douaneafdeling klaar om alle douanedocumenten te verzorgen voor ieder transport.

de Vrij Logistics is al sinds 1927 volop in beweging

Missie & visie

Onze missie is kort en krachtig: Elke dag onze klanten ontzorgen met de beste logistieke oplossingen.

In deze snel veranderende wereld hebben wij ons ontwikkelt tot een betrouwbare partner voor het (groot)-Midden en  Klein Bedrijf (MKB) op logistiek gebied. Wij nemen alle zorgen omtrent de “supply chain” uit handen. Door middel van persoonlijk contact denken wij echt met de ondernemer mee met kwalitatieve en kostenconcurrerende oplossingen.

We spelen in op veranderingen in de markt, onze Can Do mentaliteit stelt ons in staat om snel en adequaat te handelen.

Drie generaties de vrij

Bijna 100 jaar een familiebedrijf.

1927

Onze geschiedenis gaat terug tot 1927, toen Piet de Vrij het bedrijf begon.

1971

Zijn zoons Wim en Piet Jan volgden hem op en later heeft Piet Jan het alleen voortgezet, tot ook zijn zoon het stokje overnam.

2010

Dennis de Vrij is de derde generatie aan het stuur bij de Vrij Logistics.

'Als zelfstandige transporteur en expediteur onderscheiden we ons door service.’