OVER ONS

De Vrij Logistics is een familiebedrijf met een informele cultuur en een platte organisatie. Hierdoor kunnen we flexibel inspringen op uw wensen en snel schakelen bij veranderingen in de markt.

0
Aantal eigen palletplaatsen
0
Aantal vervoerde tonnage per jaar
0
Afgelegde km. per jaar
IMG_6742-2

Familiebedrijf sinds 1927

De Vrij Logistics bestaat ruim 85 jaar en heeft  binnen de wereld van transport en logistiek een sterke reputatie opgebouwd. Met 35 medewerkers op de vestiging en dagelijks eigen eenheden op de weg bieden we u kwaliteit en betrouwbaarheid.

Full service logistics

De Vrij Logistics is gevestigd in Benthuizen, in het hart van de Randstad. Van hieruit verzorgen we alle logistieke diensten: expeditie (zee- & luchtvracht), warehousing, douaneformaliteiten en transport. We onderscheiden ons als zelfstandige onderneming door te investeren in een langdurige relatie met u als klant. Persoonlijke service en meedenken vanuit uw ondernemingsbelangen spelen daarbij een sleutelrol.

Drie generaties de Vrij

Onze geschiedenis gaat terug tot 1927, toen Piet de Vrij het bedrijf begon. Zijn zoons Wim en Piet Jan volgden hem op en later heeft Piet Jan het alleen voortgezet, tot ook zijn zoon het stokje overnam. Dennis de Vrij is de derde generatie aan het stuur bij de Vrij Logistics.

Bij de Vrij Logistics heeft u contact met direct betrokken medewerkers. We werken zonder accountmanagers om de lijnen zo kort mogelijk te houden.
Als zelfstandige transporteur en expediteur onderscheiden we ons door service.
De technologie ontwikkelt zich ook in onze sector snel. De Vrij Logistics investeert in ICT en andere techniek om u een meerwaarde te blijven bieden.
Dennis de Vrij
Dennis de Vrij
directeur
Heeft u specifieke vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen. Of stuur een bericht.

Missie

Onze missie is om groei te realiseren door onze opdrachtgevers een hoog serviceniveau te blijven bieden. Persoonlijke aandacht en verantwoordelijk ondernemen zijn daar onderdeel van. Als transporteur willen we ons blijven onderscheiden als specialist voor de Benelux en Duitsland.

Visie

Bij transport en logistiek zijn de marges beperkt. Ondernemen als zelfstandige speler in deze sector is alleen mogelijk door goed samen te werken met je klanten, met het oog op een langdurige relatie. Ook technologische ontwikkelingen bieden kansen om duurzaam meerwaarde voor opdrachtgevers te scheppen.