Allround Expediteur

In de rol van commercieel expediteur begeleid je de transporten van onze klanten van A tot Z. Je geeft offertes af en volgt ze op. Je zorgt ervoor dat de juiste transporteurs worden geselecteerd voor de lopende transporten. Ook signaleer en volg je verkoopkansen op. Het transport verloopt onder jouw regie volledig vlekkeloos.

Jij bent een enthousiaste, leergierige man/vrouw met aantoonbare werkervaring in de rol van expediteur. Je bent gedreven en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Als het werk nog niet klaar is, help jij je collega’s om ervoor te zorgen dat de zendingen volgens afspraak bij onze klanten worden afgeleverd. Daarnaast werk je nauwkeurig en heb je een professionele houding tegenover onze klanten.

Wat bieden we jou?
Een leuke en afwisselende baan in en organisatie waar je je als werknemer verder kunt ontwikkelen in je rol. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s. Binnen het bedrijf hangt een ontspannen, informele sfeer.

Waaraan moet je voldoen?

• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van het begeleiden en inplannen van zee-, luchtvracht en wegtransporten binnen Europa;
• Je spreekt je talen: vloeiend Engels en je kan je goed redden in het Duits. Beheersing van andere talen is een pré;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
• Het onderhouden van het contact met klanten en hen proactief informeren over de status van het transport is voor jou vanzelfsprekend;
• Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van Logistiek;
• Je bent enthousiast, gedreven en klantgericht en hebt plezier in je werk;
• En bovenal: je zorgt dat alle betrokken partijen blij en tevreden zijn.

Wie is de vrij logistics?
De Vrij Logistics is sinds 1927 uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener en kenmerkt zich door een open cultuur, familiaire sfeer en een no-nonsense mentaliteit; geen gezeur of gedoe, dat past het beste bij ons. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een betrouwbare dienstverlening aan onze klanten.

Naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Solliciteer dan door een e-mail te sturen naar dennis@devrijlogistics.nl of bel gewoon naar 079-3319215. We zullen spoedig contact met je opnemen over het vervolg.