Commercieel Expediteur

In de rol van commercieel expediteur begeleid je de transporten van onze klanten van A tot Z. Je geeft offertes af en volgt ze op. Je zorgt ervoor dat de juiste transporteurs worden geselecteerd voor de lopende transporten. Ook signaleer en volg je verkoopkansen op. Het transport verloopt onder jouw regie volledig vlekkeloos. Bekijk de vacature Commercieel Expediteur hieronder of op onze website.

Jij bent een enthousiaste, leergierige man/vrouw met aantoonbare werkervaring in de rol van expediteur of transportplanner. Je bent gedreven en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Als het werk nog niet klaar is, help jij je collega’s om ervoor te zorgen dat de zendingen volgens afspraak bij onze klanten worden afgeleverd. Daarnaast werk je nauwkeurig en heb je een professionele houding tegenover onze klanten. Je hebt minimaal twee tot drie jaar werkervaring en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière.

Wat bieden we jou?
Een leuke en afwisselende baan in een groeiende organisatie. Een organisatie waar je je als werknemer verder kunt ontwikkelen in je rol. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s. Uiteraard verdien je een prima salaris maar misschien nog wel belangrijker: Binnen het bedrijf hangt een ontspannen, informele sfeer.

Waaraan moet je voldoen?
• Je bent ondernemend en geniet van het commerciële spel tussen inkoop en verkoop van transporten;
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van het begeleiden en inplannen van zee-, luchtvracht en wegtransporten binnen Europa;
• Je spreekt je talen: vloeiend Engels en je kan je goed redden in het Duits. Beheersing van andere talen is een pré;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
• Het onderhouden van het contact met klanten en hen proactief informeren over de status van het transport is voor jou vanzelfsprekend;
• Je beschikt over minimaal MBO-plus of HBO werk- en denkniveau;
• Je bent enthousiast, gedreven en klantgericht en hebt plezier in je werk;
• En bovenal: je zorgt dat alle betrokken partijen blij en tevreden zijn.

Wie is de vrij logistics?
De Vrij Logistics is sinds 1927 uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener en kenmerkt zich door een open cultuur, familiaire sfeer en een no-nonsense mentaliteit; geen gezeur of gedoe, dat past het beste bij ons. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een betrouwbare dienstverlening aan onze klanten.

Naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden om bij ons te komen werken?

Solliciteer dan door een e-mail te sturen naar dennis@devrijlogistics.nl of via reageer onze website www.devrijlogistics.nl. We zullen spoedig contact met je opnemen over het vervolg.